Arran Granollers

Arran Granollers

dissabte, 9 de març del 2013

Acció de l'Esquerra Independentista de Granollers en el 8 de març

L'Esquerra Independentista de Granollers, davant de la diada del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, ha fet aquesta acció al carrer Major de Granollers, consistent a donar protagonisme a dones en un dia històric tan assenyalat. Dones lluitadores, conegudes o anònimes, treballadores, compromeses amb el seu temps, amb el seu poble, amb la seva societat....
Una vegada més volem deixar constància de la discriminació de gènere existent en aquesta societat capitalista i patriarcal, en tots els àmbits, en tots els apartats de la vida, econòmic, laboral, institucional, familiar, sexual, sovint fent-se evident, però mostrant-se alhora amb formes subliminals, també hipòcritament, quan es critica la marginació que pateix la dona en altres cultures, però s'oblida el nombre de dones assassinades i maltractades pels homes al nostre país, o s'oculta la violència que pateixen moltes dones en el dia a dia en l'àmbit familiar.
El desmantellament de l'anomenat Estat del Benestar que estan portant a terme els governs de torn, autonòmics i estatals, executors de les polítiques neoliberals, s'està traduint en un conjunt de retallades en drets socials i serveis públics que està castigant de manera especial la dona, condemnant-la a reproduir els rols més tradicionals.
En un dia com aquest, volem refermar la presència de la dona en el procés d'alliberament dels Països Catalans, en els moviments socials, en les lluites locals, colze a colze amb el homes més conscients de la necessitat de construir una societat més justa i lliure de l'opressió masclista.
És fent present l'acció social i política portada a terme per totes aquestes dones mencionades que recordem que la lluita és el camí.

Contra l'ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista!

CUP Granollers  L'Esquerda  Arran Granollers



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada